
Składniki
50 dekagramów
50 dekagramów
2 sztuki
8 sztuk
0.5 sztuki
25 dekagramów
1 łyżeczka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety z kurczaka kroimy w kostkę. Zalewamy 1,5l wody i stawiamy na ogniu.
Krok 2
Kalafior oczyszczamy i dzielimy na różyczki. Marchewkę obieramy i kroimy w kostkę. Por kroimy w półplasterki.
Krok 3
Dodajemy wszystkie warzywa do gotującego się mięsa.
Krok 4
Gotujemy 20 minut. Doprawiamy do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej