Arbuz z twarożkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Arbuz z twarożkiem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 sztuka

10 dekagramów

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Arbuza pokrój na plastry.

Krok 2

Pomidory oraz paprykę pokrój w kostkę. Następnie dodaj je do twarożku.

Krok 3

Farsz dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Nałóż do plastry arbuza i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Arbuz z twarożkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Arbuz z twarożkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Arbuz z twarożkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Arbuz z twarożkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Arbuz z twarożkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Arbuz z twarożkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Arbuz z twarożkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Arbuz z twarożkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Gulasz wołowy
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej