
Składniki
1 kilogram
1 sztuka
10 dekagramów
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Arbuza pokrój na plastry.
Krok 2
Pomidory oraz paprykę pokrój w kostkę. Następnie dodaj je do twarożku.
Krok 3
Farsz dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Nałóż do plastry arbuza i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej