
Składniki
1 kilogram
1 sztuka
10 dekagramów
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Arbuza pokrój na plastry.
Krok 2
Pomidory oraz paprykę pokrój w kostkę. Następnie dodaj je do twarożku.
Krok 3
Farsz dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Nałóż do plastry arbuza i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej