Aromatyczne burgery przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Aromatyczne burgery

Autor: Martyna Opara

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 opakowanie

8 sztuk

1 sztuka

8 plastrów

8 listki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fix przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Dodajemy mięso. Dokładnie mieszamy. Formujemy burgery i grillujemy/smażymy.

Krok 2

Podgrzewamy bułki- można podpiec je na grillu. Składamy burgera.

Krok 3

Podajemy z ulubionymi sosem i lekką sałatką. Na przykład halloumi.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczne burgery - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczne burgery - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczne burgery - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczne burgery - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczne burgery - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczne burgery - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczne burgery - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Aromatyczne burgery - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej