Bułeczki z duszonymi grzybami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bułeczki z duszonymi grzybami

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 sztuka

2 sztuki

4 sztuki

4 łyżki

2 łyżki

4 łyżki

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 2

Na rozgrzanym oleju zeszklij cebulę, dodaj grzyby i Bulion grzybowy Knorr. Duś na małym ogniu pod przykryciem ok. 20 minut.

Krok 3

Zdejmij pokrywkę, by sok z grzybów lekko odparował. Zagęść śmietaną wymieszaną z mąką.

Krok 4

Przekrojone bułeczki wydrąż i napełnij grzybami. Podawaj od razu po przygotowaniu.

Krok 1

Oczyszczone i obrane grzyby pokrój. Cebulę posiekaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bułeczki z duszonymi grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bułeczki z duszonymi grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bułeczki z duszonymi grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bułeczki z duszonymi grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bułeczki z duszonymi grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bułeczki z duszonymi grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bułeczki z duszonymi grzybami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bułeczki z duszonymi grzybami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
24 osoby oglądają przepis:
Roladki wieprzowe
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej