
Składniki
2 sztuki
4 łyżki
1 kilogram
2 łyżki
4 łyżki
1 sztuka
null
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 2
Na rozgrzanym oleju zeszklij cebulę, dodaj grzyby i Bulion grzybowy Knorr. Duś na małym ogniu pod przykryciem ok. 20 minut.
Krok 3
Zdejmij pokrywkę, by sok z grzybów lekko odparował. Zagęść śmietaną wymieszaną z mąką.
Krok 4
Przekrojone bułeczki wydrąż i napełnij grzybami. Podawaj od razu po przygotowaniu.
Krok 1
Oczyszczone i obrane grzyby pokrój. Cebulę posiekaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulion grzybowy na borowikach leśnych Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej

































