Bulion z suszonych grzybów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

110

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

150 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Grzyby umyj, zalej przegotowaną wodą i pozostaw na noc.

Krok 2

Następnego dnia ugotuj.

Krok 3

Bulion wykonaj z kostki rosołowej Knorr, a następnie dodaj do niego wywar z grzybów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
8 osób ogląda przepis:
Ananasowiec
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

trudne

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej