Bulion z suszonych grzybów przepis – Zobacz na przepisy.pl

Bulion z suszonych grzybów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

150 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Grzyby umyj, zalej przegotowaną wodą i pozostaw na noc.

Krok 2

Następnego dnia ugotuj.

Krok 3

Bulion wykonaj z kostki rosołowej Knorr, a następnie dodaj do niego wywar z grzybów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bulion z suszonych grzybów  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Udka faszerowane
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej