Zupa krem z kukurydzy z chipsami nachos
łatwe
974 osoby zapisały

Składniki
300 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
50 mililitrów
10 sztuk
600 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij w garnku na margarynie. Kukurydzę odsącz i wsyp do garnka.

Krok 2
Wlej 600 ml wody i zagotuj. Następnie dodaj kostkę Knorr, zmniejsz ogień i gotuj jeszcze 10 minut.

Krok 3
Zupę zmiksuj na gładko, aby całkowicie pozbyć się grudek. Podawaj z chipsami nachos.


Dobra rada:
Aby zupa była idealnie gładka i bez grudek, przetrzyj ją przez sito. Gdy wlejesz zupę do talerza, możesz narysować za pomocą jogurtu wzorki na zupie.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej