Cebiche przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Cebiche

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

400 gramów

1 szczypta

0.5 łyżeczki

4 łyżki

0.25 szklanki

1 kilogram

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę pokrój w kostkę, polej sokiem z limonki, odstaw na około 5 godzin na najniższą półkę w lodówce.

Krok 2

Do ryby dodaj obrane ze skóry i pokrojone w kostkę pomidory bez pestek, ostrą papryczkę, sól, pieprz, oliwę, oregano i świeżo zmielony pieprz.

Krok 3

Odstaw do lodówki na kolejną godzinę. Rybę możesz udekorować awokado, cebulą i natką pietruszki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cebiche - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cebiche - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cebiche - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cebiche - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cebiche - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cebiche - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cebiche - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Cebiche - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
24 osoby oglądają przepis:
Ciasto mieszane łyżką
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej