PRZEPISY.PL

Makaron z parówkami

Autor: garlic
  • 45
  • 4
  • Łatwe
  • 0
0
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • jajka4 szt
  • natka pietruszki1 pęczek
  • pieprz do smaku
  • oliwa do smażenia
    • Krok 1

      Makaron ugotuj al dente w wodzie z dodatkiem Bulionu cielęcego Knorr i odcedź.
    • Krok 2

      Pieczarki umyj, pokrój w ćwiartki i podduś na oliwie.
    • Krok 3

      Parówki pokrój w plastry i również podsmaż. Przełóż wraz z pieczarkami i makaronem do szerokiego garnka. przesmaż lekko na oliwie.
    • Krok 4

      Wlej rozmieszane jajka, dopraw pieprzem, dokładnie wymieszaj. Smaż tak długo, aż jajka się zetną. cały czas mieszaj. Całość posyp natką pietruszki i udekoruj pomidorami.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Bulion cielęcy KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    936
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    5288
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    109
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    6
    Łatwe
    166
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe