
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
2 sztuki
200 gramów
1
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wędzony boczek drobno pokrój i usmaż na patelni, dodaj pokrojoną w piórka cebulę.
Krok 2
Cukinię pokrój w plastry i smaż razem z boczkiem. Dodaj wino, duś do momentu odparowania płynu.
Krok 3
Następnie dodaj pomidory, wymieszaj i dopraw pokruszoną Mini kostką Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej