
Składniki
4 łyżki
4 szczypty
1 łyżeczka
5 łyżek
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety lekko rozklepujemy, posypujemy Delikatem i pieprzem. Smażymy na złoto na oleju.
Krok 2
W czasie kiedy filety się smażą gotujemy brokuła w osolonej wodzie.
Krok 3
Sos łączymy z jogurtem, podajemy z usmażonym mięsem i brokułem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej