
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
5 łyżek
4 łyżki
4 szczypty
1 sztuka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety lekko rozklepujemy, posypujemy Delikatem i pieprzem. Smażymy na złoto na oleju.
Krok 2
W czasie kiedy filety się smażą gotujemy brokuła w osolonej wodzie.
Krok 3
Sos łączymy z jogurtem, podajemy z usmażonym mięsem i brokułem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Pieczeń z karkówki
90 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej