Francuskie rurki z kremem:)

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 opakowania

2.5 szklanki

1 szklanka

1 opakowanie

1 gram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 2

Ugotować budyń, wystudzić, zmiksować z Kasią i olejkiem na puszystą masę:).

Krok 3

Ciasto pociąć na cienkie paseczki i owijać foremki, upiec rurki i wystudzić.

Krok 4

Zimną masą za pomocą szprycki nadziewać ciastka.Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Francuskie rurki z kremem:) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Francuskie rurki z kremem:) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Francuskie rurki z kremem:) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Francuskie rurki z kremem:) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Francuskie rurki z kremem:) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Francuskie rurki z kremem:) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Francuskie rurki z kremem:) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
5 osób ogląda przepis:
Krem z kalafiora
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej