
Składniki
80 dekagramów
2 sztuki
1 opakowanie
2 sztuki
0.5 opakowania
2 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z parówek ściągnąć folię, pokroić w krążki.
Krok 2
Ananasy pokroić w kostkę, cebulę na plasterki.
Krok 3
Zeszklić cebule na rozgrzanym oleju, dodać parówki, podsmażyć. Dodać fasolę wraz z zalewą, zagotować.
Krok 4
Następnie dodać ananasy i troszkę zalewy, gotować aż sos odparuje.
Krok 5
Przyprawić do smaku keczupem, pieprzem i skruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej