Indyjski dip ogórkowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

300 mililitrów

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórka obierz i zetrzyj na tarce, po czym delikatnie odciśnij sok.

Krok 2

Cebulę posiekaj i dodaj do ogórka. Wlej jogurt i sos miętowy.

Krok 3

Dodaj Sos sałatkowy Knorr i dokładnie wymieszaj. Odstaw na 20 minut przed podaniem. Świetnie pasuje do mięs, ryb i warzyw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Indyjski dip ogórkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Indyjski dip ogórkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Indyjski dip ogórkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Indyjski dip ogórkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Indyjski dip ogórkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Indyjski dip ogórkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Indyjski dip ogórkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
11 osób ogląda przepis:
Kapuśniak na żeberkach
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej