Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
5 sztuk
0.5 opakowania
3 sztuki
2 pęczki
7 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek zmiażdż w moździerzu.

Krok 2
Z natki urwij liście i dodaj do czosnku. Całość rozcieraj przez kilka minut.

Krok 3
Dodaj jeszcze połowę miękkiego masła oraz przyprawę z opakowania Fix Knorr. Rozcieraj przyprawy aż powstanie zielona pasta.

Krok 4
Mięso zamarynuj w maśle ziołowo-pietruszkowym.

Krok 5
Umieść teraz indyka wraz z dodatkową łyżką masła w torebkach dołączonych do opakowania Fix Knorr.

Krok 6
Zamknij szczelnie torebki i smaż na patelni przez 8-10 minut z każdej strony. Pietruszkowego indyka podawaj np. z ryżem.


Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa do warzyw z grilla Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej