Jaja po meksykańsku na chrupiącej bagietce – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jaja po meksykańsku

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

9 sztuk

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 2

Fix Pikantne Bolognese z chili Knorr wymieszaj z 300 mililitrami wody i dodaj do cebuli. Zagotuj.

Krok 1

Cebulę i czosnek drobno posiekaj i zeszklij na rozgrzanym oleju.

Krok 3

Z kromek bagietki zrób grzanki.

Krok 4

Jajka usmaż na oliwie. Ułóż jajka na grzankach i polej przygotowanym sosem. Podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej