Jaja po meksykańsku na chrupiącej bagietce – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jaja po meksykańsku

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

6 sztuk

1 sztuka

null

1 sztuka

9 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 2

Fix Pikantne Bolognese z chili Knorr wymieszaj z 300 mililitrami wody i dodaj do cebuli. Zagotuj.

Krok 1

Cebulę i czosnek drobno posiekaj i zeszklij na rozgrzanym oleju.

Krok 3

Z kromek bagietki zrób grzanki.

Krok 4

Jajka usmaż na oliwie. Ułóż jajka na grzankach i polej przygotowanym sosem. Podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kurczak ze szpinakiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej