Jaja po meksykańsku na chrupiącej bagietce – Zobacz na przepisy.pl

Jaja po meksykańsku

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

9 sztuk

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 2

Fix Pikantne Bolognese z chili Knorr wymieszaj z 300 mililitrami wody i dodaj do cebuli. Zagotuj.

Krok 1

Cebulę i czosnek drobno posiekaj i zeszklij na rozgrzanym oleju.

Krok 3

Z kromek bagietki zrób grzanki.

Krok 4

Jajka usmaż na oliwie. Ułóż jajka na grzankach i polej przygotowanym sosem. Podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jaja po meksykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Donner Kebab
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej