
Składniki
1 sztuka
4 łyżki
1 szczypta
6 sztuk
2 łyżki
5 łyżek
0.5 pęczka
200 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 2
Wątróbkę obtocz w mące i usmaż.
Krok 1
Jajka ugotuj i schłodź. Po obraniu przekrój je na pół i wyjmij delikatnie żółtka.
Krok 4
Wątróbkę drobno posiekaj i połącz z cebulą, natką pietruszki i żółtkami.
Krok 3
Natkę pietruszki i cebulę posiekaj. Cebule zeszklij.
Krok 5
Dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Dodaj sezam i wymieszaj.
Krok 6
Pastą nadziej białka.

Dobra rada:
Czy zastanawiałeś się, czemu sezam jest tak często obecny w przepisach mięsnych? Wydobywa on z mięsa niepowtarzalny smak – przekonaj się o tym sam!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej