Składniki
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
6 sztuk
2 łyżki
0.5 pęczka
5 łyżek
1 szczypta
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 2
Wątróbkę obtocz w mące i usmaż.
Krok 1
Jajka ugotuj i schłodź. Po obraniu przekrój je na pół i wyjmij delikatnie żółtka.
Krok 4
Wątróbkę drobno posiekaj i połącz z cebulą, natką pietruszki i żółtkami.
Krok 3
Natkę pietruszki i cebulę posiekaj. Cebule zeszklij.
Krok 5
Dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Dodaj sezam i wymieszaj.
Krok 6
Pastą nadziej białka.
Dobra rada:
Czy zastanawiałeś się, czemu sezam jest tak często obecny w przepisach mięsnych? Wydobywa on z mięsa niepowtarzalny smak – przekonaj się o tym sam!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej