Kalarepa i szynka na ciepło przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kalarepa i szynka na ciepło

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

13 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szklanka

30 dekagramów

null

1 sztuka

30 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szynkę pokrój w długie i cienkie plastry, a kalarepę w małą kostkę.

Krok 2

Wrzuć je razem na lekko rozgrzaną oliwę i smaż przez kilka minut.

Krok 3

Fix Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr wymieszaj ze śmietaną i zalej warzywa. Doprowadź do zagotowania i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa królewska
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej