Kalarepa i szynka na ciepło przepis – Zobacz na przepisy.pl

Kalarepa i szynka na ciepło

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

13 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

30 dekagramów

1 sztuka

30 dekagramów

1 sztuka

1 szklanka

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szynkę pokrój w długie i cienkie plastry, a kalarepę w małą kostkę.

Krok 2

Wrzuć je razem na lekko rozgrzaną oliwę i smaż przez kilka minut.

Krok 3

Fix Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr wymieszaj ze śmietaną i zalej warzywa. Doprowadź do zagotowania i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Lodowa kanapka z żelkami
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej