Kalarepa i szynka na ciepło przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kalarepa i szynka na ciepło

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
13 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szklanka

30 dekagramów

null

1 sztuka

30 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szynkę pokrój w długie i cienkie plastry, a kalarepę w małą kostkę.

Krok 2

Wrzuć je razem na lekko rozgrzaną oliwę i smaż przez kilka minut.

Krok 3

Fix Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr wymieszaj ze śmietaną i zalej warzywa. Doprowadź do zagotowania i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kalarepa i szynka na ciepło - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej