Kokoski

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

124

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

72 gramy

300 gramów

180 gramów

1.25 łyżki

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zmiksować białka z cukrem, następnie dodać mąke ziemniaczaną.

Krok 2

Na koniec rozpuścić Kasię i połączyć z kokosem i na końcu wymieszać z masą białkową.

Krok 3

Piec 15 min. w 170 st. C.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej