Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą
trudne
4 osoby zapisały

Składniki
100 gramów
1 szklanka
1 łyżka
3 sztuki
1 łyżka
0.5 pęczka
null
null
100 gramów
100 gramów
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę drobno pokrój. Posiekaj dymkę.
Krok 2
Łososia i twaróg zmiel w maszynce.
Krok 3
DO łososia i twarogu dodaj odsączoną kukurydzę, groszek, cebulę i dymkę. Połącz z 2 jajkami i 5 łyżkami bułki tartej.
Krok 4
Skrop sokiem z cytryny, przypraw Delikatem Knorr i pieprzem.
Krok 5
Powstałej masy formuj małe płaskie kotlety, obtocz w jajku i bułce tartej.
Krok 6
Smaż na rozgrzanym oleju.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej