Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

trudne

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 szklanka

1 łyżka

3 sztuki

1 łyżka

0.5 pęczka

null

null

100 gramów

100 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę drobno pokrój. Posiekaj dymkę.

Krok 2

Łososia i twaróg zmiel w maszynce.

Krok 3

DO łososia i twarogu dodaj odsączoną kukurydzę, groszek, cebulę i dymkę. Połącz z 2 jajkami i 5 łyżkami bułki tartej.

Krok 4

Skrop sokiem z cytryny, przypraw Delikatem Knorr i pieprzem.

Krok 5

Powstałej masy formuj małe płaskie kotlety, obtocz w jajku i bułce tartej.

Krok 6

Smaż na rozgrzanym oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?

Czytaj więcej