Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą
trudne
4 osoby zapisały

Składniki
100 gramów
1 szklanka
1 łyżka
3 sztuki
1 łyżka
0.5 pęczka
null
null
100 gramów
100 gramów
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę drobno pokrój. Posiekaj dymkę.
Krok 2
Łososia i twaróg zmiel w maszynce.
Krok 3
DO łososia i twarogu dodaj odsączoną kukurydzę, groszek, cebulę i dymkę. Połącz z 2 jajkami i 5 łyżkami bułki tartej.
Krok 4
Skrop sokiem z cytryny, przypraw Delikatem Knorr i pieprzem.
Krok 5
Powstałej masy formuj małe płaskie kotlety, obtocz w jajku i bułce tartej.
Krok 6
Smaż na rozgrzanym oleju.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej