Kotlety z łososia z twarogiem , groszkiem i kukurydzą
trudne
4 osoby zapisały

Składniki
100 gramów
1 szklanka
1 łyżka
3 sztuki
1 łyżka
0.5 pęczka
null
null
100 gramów
100 gramów
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę drobno pokrój. Posiekaj dymkę.
Krok 2
Łososia i twaróg zmiel w maszynce.
Krok 3
DO łososia i twarogu dodaj odsączoną kukurydzę, groszek, cebulę i dymkę. Połącz z 2 jajkami i 5 łyżkami bułki tartej.
Krok 4
Skrop sokiem z cytryny, przypraw Delikatem Knorr i pieprzem.
Krok 5
Powstałej masy formuj małe płaskie kotlety, obtocz w jajku i bułce tartej.
Krok 6
Smaż na rozgrzanym oleju.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej