Kruche ucierane

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

564

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 szklanki

5 sztuk

1.5 szklanki

4 szklanki

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka z cukrem utrzeć, dodać śmietanę, mąkę z proszkiem, a na koniec roztopioną Kasię i zapach.

Krok 2

Ciasto podzielić na dwa razy.

Krok 3

W środek dać owoce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kruche ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kruche ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kruche ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kruche ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kruche ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kruche ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kruche ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Falafel - VIDEO
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej