
Składniki
75 gramów
180 gramów
20 sztuk
1 opakowanie
20 gramów
12 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
Mix sałat myjemy, odsączamy na sitku. Tak samo robimy z malinami i borówkami.
Krok 3
Ser sałatkowy kroimy w kostkę, pomidorki na połówki.
Krok 4
Na talerzach rozkładamy mix sałat, na listki układamy pokrojony ser, pomidorki, maliny i borówki.
Krok 5
Całość polewamy wcześniej przygotowanym sosem. Smacznego :-)
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy Naturalnie Smaczne Rozmaryn z maliną Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuTradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?
Czytaj więcej
































