Naleśniki razowe z pieczarkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Naleśniki razowe z pieczarkami

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

750 gramów

1 sztuka

100 gramów

1 sztuka

2 sztuki

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Boczek pokrojony w kostkę przesmażamy krótko na odrobinie masła, po czym dodajemy posiekaną drobno cebulę.

Krok 2

Gdy cebula się zeszkli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki i dusimy na wolnym ogniu około 10-15 minut, doprawiając przyprawą Delikat i połową kostki bulionowej.

Krok 3

Farsz nakładamy na naleśniki, na wierzchu układając porwany na kawałki ser, a następnie składamy. Układamy na patelni i podgrzewamy na wolnym ogniu. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Naleśniki razowe z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Naleśniki razowe z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Naleśniki razowe z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Naleśniki razowe z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Naleśniki razowe z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Naleśniki razowe z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Naleśniki razowe z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Naleśniki razowe z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej