Naleśniki z mięsem nadzieniem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Naleśniki z mięsem nadzieniem

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

4

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

39 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 sztuka

4 sztuki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę kroimy w pióra i szklimy na odrobinie masła.

Krok 2

Mięso mielone doprawiamy przyprawą i dokładnie mieszamy.

Krok 3

Mięso dodajemy do cebuli i przesmażamy 10 minut często mieszając.

Krok 4

Na naleśniki nakładamy farsz i składamy.

Krok 5

Przesmażamy krótko z każdej strony tak by skórka nabrała chrupkości. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Naleśniki z mięsem nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Naleśniki z mięsem nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Naleśniki z mięsem nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Naleśniki z mięsem nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Naleśniki z mięsem nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Naleśniki z mięsem nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Naleśniki z mięsem nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Naleśniki z mięsem nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej