Paluszki grissini z szynką parmeńską przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paluszki grissini z szynką parmeńską

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

4 łyżki

3 łyżki

12 plastrów

12 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na plastrach szynki ułóż po 2-3 opłukane i wysuszone liście rukoli.

Krok 2

Grissini posmaruj masłem do połowy i obtocz w parmezanie.

Krok 3

Na koniec owiń szynką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paluszki grissini z szynką parmeńską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paluszki grissini z szynką parmeńską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paluszki grissini z szynką parmeńską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paluszki grissini z szynką parmeńską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paluszki grissini z szynką parmeńską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paluszki grissini z szynką parmeńską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paluszki grissini z szynką parmeńską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paluszki grissini z szynką parmeńską - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej