Panga w sosie koperkowo-ziołowym

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

0.5 szklanki

1 sztuka

1 szczypta

200 mililitrów

2 sztuki

1 sztuka

2 sztuki

1 szczypta

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pangę rozmróź i opłukaj, natrzyj sokiem wyciśniętym z mandarynki, a następnie przyprawą do ryb.

Krok 1

Marchewkę i pietruszkę zetrzyj na tarce o dużych oczach, cebulę pokrój w talarki.

Krok 1

Warzywa podsmaż na patelni przez 7 minut. Dopraw solą i pieprzem.

Krok 1

Marchewkę przełóż do naczynia żaroodpornego i lekko ostudź. Na marchewce ułóż pangę.

Krok 1

Śmietanę przelej do małego garnka, dodaj 1/2 szklanki wody i wymieszaj z Fixem Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr.

Krok 1

Fix Knorr przelej do ryby i zapiekaj przez 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

0

Opinie o przepisie

Fix Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Fix Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej