Pasta indyjska z twarogu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta indyjska z twarogu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

3

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

20 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 łyżka

1 szczypta

1 łyżeczka

2 sztuki

250 gramów

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przyprawę Knorr oraz wszystkie pozostałe składniki oprócz sera wrzuć do miski i dokładnie wymieszaj.

Krok 2

Ser podziel widelcem, dodaj do przypraw a następnie dokładnie zmiksuj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej