Pasta indyjska z twarogu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta indyjska z twarogu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

3

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

20 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 łyżka

1 szczypta

1 łyżeczka

2 sztuki

250 gramów

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przyprawę Knorr oraz wszystkie pozostałe składniki oprócz sera wrzuć do miski i dokładnie wymieszaj.

Krok 2

Ser podziel widelcem, dodaj do przypraw a następnie dokładnie zmiksuj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej