
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
0.5 kilograma
1 sztuka
1 sztuka
2 łyżki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Mielone mięso połącz z fixem i dokładnie wyrób rękami.
Krok 5
Pozostaw na 20 minut. Całość przełóż do wysmarowanej i posypanej bułą tartą formy. Mocno ugnieć. Piec 30-40 minut w 180st.
Krok 1
Cebulę i czosnek posiekaj. papryki pokrój w kostkę.
Krok 2
Fix Kotlety mielone Knorr wymieszaj z wodą, zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Krok 4
Daj śmietanę, papryki, cebulę i czosnek. Wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Soczyste Kotlety Mielone Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej