Pieczeń po amerykańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczeń po amerykańsku

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 kilograma

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Mielone mięso połącz z fixem i dokładnie wyrób rękami.

Krok 5

Pozostaw na 20 minut. Całość przełóż do wysmarowanej i posypanej bułą tartą formy. Mocno ugnieć. Piec 30-40 minut w 180st.

Krok 1

Cebulę i czosnek posiekaj. papryki pokrój w kostkę.

Krok 2

Fix Kotlety mielone Knorr wymieszaj z wodą, zgodnie z przepisem na opakowaniu.

Krok 4

Daj śmietanę, papryki, cebulę i czosnek. Wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kolorowa sałatka ryżowa
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej