Pieczeń po amerykańsku

Autor: garlic garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Mielone mięso połącz z fixem i dokładnie wyrób rękami.

Krok 5

Pozostaw na 20 minut. Całość przełóż do wysmarowanej i posypanej bułą tartą formy. Mocno ugnieć. Piec 30-40 minut w 180st.

Krok 1

Cebulę i czosnek posiekaj. papryki pokrój w kostkę.

Krok 2

Fix Kotlety mielone Knorr wymieszaj z wodą, zgodnie z przepisem na opakowaniu.

Krok 4

Daj śmietanę, papryki, cebulę i czosnek. Wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczeń po amerykańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej