Pierś kurczaka z serem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

147

15 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka podziel na dwa kawałki. Każdy z nich przetnij w poprzek na pół.

Krok 2

Oprósz Naturalną Marynatą do kurczaka Knorr i odstaw na kilka minut do lodówki.

Krok 3

Do białego sera dodaj posiekane pomidory i paprykę oraz zioła.

Krok 4

Na jedną część kurczaka nakładaj nadzienie, a drugą je przykrywaj.

Krok 5

Całość umieść w naczyniu żaroodpornym i piecz. Gotowego kurczaka podawaj ze świeżą sałatą i młodymi ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej