Pierś kurczaka z serem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pierś kurczaka z serem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

15 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka podziel na dwa kawałki. Każdy z nich przetnij w poprzek na pół.

Krok 2

Oprósz Naturalną Marynatą do kurczaka Knorr i odstaw na kilka minut do lodówki.

Krok 3

Do białego sera dodaj posiekane pomidory i paprykę oraz zioła.

Krok 4

Na jedną część kurczaka nakładaj nadzienie, a drugą je przykrywaj.

Krok 5

Całość umieść w naczyniu żaroodpornym i piecz. Gotowego kurczaka podawaj ze świeżą sałatą i młodymi ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej