Pierś kurczaka z serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pierś kurczaka z serem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

15 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka podziel na dwa kawałki. Każdy z nich przetnij w poprzek na pół.

Krok 2

Oprósz Naturalną Marynatą do kurczaka Knorr i odstaw na kilka minut do lodówki.

Krok 3

Do białego sera dodaj posiekane pomidory i paprykę oraz zioła.

Krok 4

Na jedną część kurczaka nakładaj nadzienie, a drugą je przykrywaj.

Krok 5

Całość umieść w naczyniu żaroodpornym i piecz. Gotowego kurczaka podawaj ze świeżą sałatą i młodymi ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
15 osób ogląda przepis:
Siekanka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej