Pierś kurczaka z serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pierś kurczaka z serem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

15 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka podziel na dwa kawałki. Każdy z nich przetnij w poprzek na pół.

Krok 2

Oprósz Naturalną Marynatą do kurczaka Knorr i odstaw na kilka minut do lodówki.

Krok 3

Do białego sera dodaj posiekane pomidory i paprykę oraz zioła.

Krok 4

Na jedną część kurczaka nakładaj nadzienie, a drugą je przykrywaj.

Krok 5

Całość umieść w naczyniu żaroodpornym i piecz. Gotowego kurczaka podawaj ze świeżą sałatą i młodymi ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pierś kurczaka z serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej