Składniki
4 sztuki
1 sztuka
null
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory pokrój : jedną część w plastry, natomiast drugą część w średnich rozmiarów kostkę.
Krok 2
Seler naciowy, szczypior i koperek drobno posiekać. Dodaj pomidory pokrojone w kostkę.
Krok 4
Plastry pomidora przekładaj powstałym farszem. Pomidorowe kanapki układaj na liściach sałaty. Rada: Do przepisu wybieramy najlepsze duże i równe pomidory.
Krok 3
Warzywa pokrojone w kostkę przełóż do miski i dopraw skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej