Przekładane pomidory z sosem ze śmietany przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Przekładane pomidory z sosem ze śmietany

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 mililitrów

4 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Pomidory ułóż na talerzu, polej sosem jedną warstwę, a następnie nałóż drugą. Całość podawaj na talerzu, nie mieszając ze sobą. Rada: Najlepiej do tego dania wybrać duże pomidory i niezbyt kwaśną śmietanę.

Krok 1

Pomidory umyj i pokrój w plastry.

Krok 2

Sos sałatkowy do mizerii Knorr połącz ze śmietaną.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Przekładane pomidory z sosem ze śmietany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Przekładane pomidory z sosem ze śmietany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Przekładane pomidory z sosem ze śmietany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Przekładane pomidory z sosem ze śmietany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Przekładane pomidory z sosem ze śmietany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Przekładane pomidory z sosem ze śmietany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Przekładane pomidory z sosem ze śmietany - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Przekładane pomidory z sosem ze śmietany - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kotlet po kowalsku
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej