Pstrąg z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pstrąg z grilla

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę dokładnie płuczemy.

Krok 2

Do naczynia dodajemy przyprawę i olej. Dokładnie mieszamy i nacieramy nią rybę. Zarówno z zewnątrz, jak i w środku i odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce.

Krok 3

Grillujemy z obu stron. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pstrąg z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pstrąg z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pstrąg z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pstrąg z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pstrąg z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pstrąg z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pstrąg z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pstrąg z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.

Czytaj więcej