
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
200 gramów
200 gramów
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę zwiąż na końcach aby zrobić krąg. Ostrym nożem ponacinaj skórkę w równych odstępach.
Krok 2
W rozcięcia wkładaj plastry cebuli, papryki i boczku.
Krok 3
Całość posyp rozkruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr.
Krok 4
Usmaż na patelni lub ruszcie aż kiełbasa się zrumieni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej