
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
200 gramów
200 gramów
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę zwiąż na końcach aby zrobić krąg. Ostrym nożem ponacinaj skórkę w równych odstępach.
Krok 2
W rozcięcia wkładaj plastry cebuli, papryki i boczku.
Krok 3
Całość posyp rozkruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr.
Krok 4
Usmaż na patelni lub ruszcie aż kiełbasa się zrumieni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej