Puszta krąg. przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Puszta krąg.

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

2 sztuki

200 gramów

2 sztuki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kiełbasę zwiąż na końcach aby zrobić krąg. Ostrym nożem ponacinaj skórkę w równych odstępach.

Krok 2

W rozcięcia wkładaj plastry cebuli, papryki i boczku.

Krok 3

Całość posyp rozkruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr.

Krok 4

Usmaż na patelni lub ruszcie aż kiełbasa się zrumieni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Puszta krąg. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Puszta krąg. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Puszta krąg. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Puszta krąg. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Puszta krąg. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Puszta krąg. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Puszta krąg. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Puszta krąg. - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej