
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
200 gramów
200 gramów
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę zwiąż na końcach aby zrobić krąg. Ostrym nożem ponacinaj skórkę w równych odstępach.
Krok 2
W rozcięcia wkładaj plastry cebuli, papryki i boczku.
Krok 3
Całość posyp rozkruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr.
Krok 4
Usmaż na patelni lub ruszcie aż kiełbasa się zrumieni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej