
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
200 gramów
200 gramów
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę zwiąż na końcach aby zrobić krąg. Ostrym nożem ponacinaj skórkę w równych odstępach.
Krok 2
W rozcięcia wkładaj plastry cebuli, papryki i boczku.
Krok 3
Całość posyp rozkruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr.
Krok 4
Usmaż na patelni lub ruszcie aż kiełbasa się zrumieni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej