
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
null
null
null
1 łyżka
1 opakowanie
2 łyżeczki
2 łyżeczki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paluszki krabowe rozmroź i potnij na plasterki. Przełóż do miski, dodaj majonez, wasabi oraz oliwę i zmiksuj wszystko na gładką masę.
Krok 2
Dodaj przyprawy i wymieszaj.
Krok 3
Na plackach na tortille ułóż farsz, na niego kawałki awokado i pokrop je sokiem z cytryny, aby nie ściemniało.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej