
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
null
null
null
1 łyżka
1 opakowanie
2 łyżeczki
2 łyżeczki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paluszki krabowe rozmroź i potnij na plasterki. Przełóż do miski, dodaj majonez, wasabi oraz oliwę i zmiksuj wszystko na gładką masę.
Krok 2
Dodaj przyprawy i wymieszaj.
Krok 3
Na plackach na tortille ułóż farsz, na niego kawałki awokado i pokrop je sokiem z cytryny, aby nie ściemniało.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej