
Składniki
4 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Kroimy w ćwiartki.
Krok 2
Majonez mieszamy z rozkruszoną kostką czosnkową i chili – smarujemy każdy naleśnik.
Krok 3
Na naleśnika kładziemy liście sałaty a następnie cząstki jajek na jednym z brzegów. Ciasto zwijamy w rulon. Wbijamy wykałaczki i roladki kroimy w kawałki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos sałatkowy 2w1 Sałatka Gyros Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej