Rozgrzewająca jesienna zupa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rozgrzewająca jesienna zupa

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

150 gramów

150 gramów

3 sztuki

2 sztuki

2 sztuki

1 szczypta

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokroiłam w paski wrzuciłam na patelnie obsmażyłam w soli. Dodałam Bulionetka Bulion drobiowy Knorr 2 sztuki i zalałam wodą i dusiłam.

Rozgrzewająca jesienna zupa  - Krok 1

Krok 2

Kapustę czerwoną pokroiłam drobno i dodałam do mięsa . Pomidory pokroiłam w ćwiartki również dodałam do mięsa.

Rozgrzewająca jesienna zupa  - Krok 2

Krok 3

Przykryłam pokrywka i gotowałam około 40 minut dodałam przyprawę w Mini kostkach Czosnek Knorr oraz kalafior i kaszę gryczaną niepaloną dusiłam jeszcze 30 minut. Podawałam w mniejszych miseczkach napełniając po brzegi

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Warzywa z patelni
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej