Rozgrzewająca jesienna zupa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rozgrzewająca jesienna zupa

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

150 gramów

150 gramów

3 sztuki

2 sztuki

2 sztuki

1 szczypta

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokroiłam w paski wrzuciłam na patelnie obsmażyłam w soli. Dodałam Bulionetka Bulion drobiowy Knorr 2 sztuki i zalałam wodą i dusiłam.

Rozgrzewająca jesienna zupa  - Krok 1

Krok 2

Kapustę czerwoną pokroiłam drobno i dodałam do mięsa . Pomidory pokroiłam w ćwiartki również dodałam do mięsa.

Rozgrzewająca jesienna zupa  - Krok 2

Krok 3

Przykryłam pokrywka i gotowałam około 40 minut dodałam przyprawę w Mini kostkach Czosnek Knorr oraz kalafior i kaszę gryczaną niepaloną dusiłam jeszcze 30 minut. Podawałam w mniejszych miseczkach napełniając po brzegi

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rozgrzewająca jesienna zupa  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej