
Składniki
1 łyżka
1 sztuka
0.2 kilograma
0.5
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie namocz w zimnej wodzie. odstaw na ok 0,5 h. Jeśli są bardzo słone, musisz moczyć dłużej.
Krok 2
Majonez i śmietanę połącz ze skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 3
Śledzie, pora, jabłko i ogórki pokrój w kostkę.
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połącz z sosem majonezowym. Odstaw sałatkę na kilka godzin do lodówki, po czym podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej