
Składniki
1 łyżka
1 sztuka
0.2 kilograma
0.5
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie namocz w zimnej wodzie. odstaw na ok 0,5 h. Jeśli są bardzo słone, musisz moczyć dłużej.
Krok 2
Majonez i śmietanę połącz ze skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 3
Śledzie, pora, jabłko i ogórki pokrój w kostkę.
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połącz z sosem majonezowym. Odstaw sałatkę na kilka godzin do lodówki, po czym podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej