
Składniki
2 pęczki
1 pęczek
1 opakowanie
0.5 sztuki
1 sztuka
3 łyżeczki
0.5 szklanki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj wszystkie warzywa. Szczypior i cebulę posiekaj. Sałatę porwij na mniejsze części. Łyżeczką octu polej sałatę.
Krok 2
Rzodkiewki zetrzyj na grubej tarce jarzynowej.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj ze śmietaną.
Krok 4
Następnie wymieszaj wszystkie składniki sałatki, polej sosem i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej

































