
Składniki
2 pęczki
1 pęczek
1 opakowanie
0.5 sztuki
1 sztuka
3 łyżeczki
0.5 szklanki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj wszystkie warzywa. Szczypior i cebulę posiekaj. Sałatę porwij na mniejsze części. Łyżeczką octu polej sałatę.
Krok 2
Rzodkiewki zetrzyj na grubej tarce jarzynowej.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj ze śmietaną.
Krok 4
Następnie wymieszaj wszystkie składniki sałatki, polej sosem i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej