
Składniki
2 pęczki
1 pęczek
1 opakowanie
0.5 sztuki
1 sztuka
3 łyżeczki
0.5 szklanki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj wszystkie warzywa. Szczypior i cebulę posiekaj. Sałatę porwij na mniejsze części. Łyżeczką octu polej sałatę.
Krok 2
Rzodkiewki zetrzyj na grubej tarce jarzynowej.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj ze śmietaną.
Krok 4
Następnie wymieszaj wszystkie składniki sałatki, polej sosem i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej