
Składniki
1 sztuka
15 dekagramów
1 sztuka
1 sztuka
4 sztuki
2 szczypty
4 sztuki
1 łyżeczka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolkę obieramy odcinamy końce. Gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej Delikat Knorr. Po ugotowaniu odcedzamy studzimy i kroimy w mniejsze kawałki .
Krok 2
Cebulę siekamy . szczypior kroimy. Wyciągamy rybę z konserwy dodajemy do fasolki . Paprykę zółta kroimy drobno. Ziemniaki gotujemy w mundurkach w osolonej wodzie . Po ugotowaniu studzimy i obieramy ,
Krok 3
Następnie kroimy w kostkę . Wszystkie składniki mieszamy . Doprawiamy sola,kostką smażona cebulka i pieprzem do smaku .
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSłodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej