
Składniki
2 szczypty
1 łyżeczka
15 dekagramów
1 sztuka
4 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolkę obieramy odcinamy końce. Gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej Delikat Knorr. Po ugotowaniu odcedzamy studzimy i kroimy w mniejsze kawałki .
Krok 2
Cebulę siekamy . szczypior kroimy. Wyciągamy rybę z konserwy dodajemy do fasolki . Paprykę zółta kroimy drobno. Ziemniaki gotujemy w mundurkach w osolonej wodzie . Po ugotowaniu studzimy i obieramy ,
Krok 3
Następnie kroimy w kostkę . Wszystkie składniki mieszamy . Doprawiamy sola,kostką smażona cebulka i pieprzem do smaku .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej