Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
4 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pierś z kurczaka kroimy w paseczki smarujemy musztardą posypujemy pieprzem i solą odstawiamy na dwie godziny.
Krok 2
Wkładamy pierś co kombiwara na 200 stopni i grillujemy tyle czasu jaką lubimy.
Krok 3
Sałatę myjemy,osuszamy, rwiemy na kawałki.
Krok 4
Pomidora kroimy na półplasterki, cebulę w piórka.
Krok 5
Wszystkie składniki układamy na talerzu następnie układamy pierś posypujemy grzankami szefa polewamy sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej