
Składniki
3 sztuki
1 pęczek
1 sztuka
20 dekagramów
1 sztuka
1 pęczek
4 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotować na twardo, obrać i drobno pokroić. Kapustę pekińską i szczypiorek umyć, wysuszyć i drobno posiekać.
Krok 2
Rzodkiewkę pokroić w plasterki. Szynkę pokroić w drobne kostki. Ogórka obrać i drobno posiekać.
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.
Krok 3
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i majonezem. dodaj ogórka i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej

































