
Składniki
3 sztuki
1 pęczek
1 sztuka
20 dekagramów
1 sztuka
1 pęczek
4 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotować na twardo, obrać i drobno pokroić. Kapustę pekińską i szczypiorek umyć, wysuszyć i drobno posiekać.
Krok 2
Rzodkiewkę pokroić w plasterki. Szynkę pokroić w drobne kostki. Ogórka obrać i drobno posiekać.
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.
Krok 3
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i majonezem. dodaj ogórka i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej