Składniki
3 sztuki
1 pęczek
1 sztuka
20 dekagramów
1 sztuka
1 pęczek
4 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotować na twardo, obrać i drobno pokroić. Kapustę pekińską i szczypiorek umyć, wysuszyć i drobno posiekać.
Krok 2
Rzodkiewkę pokroić w plasterki. Szynkę pokroić w drobne kostki. Ogórka obrać i drobno posiekać.
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.
Krok 3
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i majonezem. dodaj ogórka i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej