
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
100 mililitrów
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mango obierz ze skórki i wykrój pestkę. Miąższ pokrój w kostkę.
Krok 2
Paprykę pokrój w kostkę. Jeśli używasz krabowe mięso z puszki, odsącz je z zalewy. Surimi pokrój na małe kawałki.
Krok 3
Sos sałatkowy do mizerii Knorr wymieszaj z jogurtem.
Krok 4
Sałatkę wymieszaj z sosem i włóż na chwilę do lodówki. Rada: Kraby mogą zostać zastąpione krewetkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej