
Składniki
0.5 kilograma
1 sztuka
1 opakowanie
5 plastrów
5 dekagramów
10 dekagramów
5 łyżek
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki pokroić i podusić w rondlu, dodaj do smaku Bulion na włoszczyźnie Knorr.
Krok 2
Ananasy pokroić w kostkę. Rodzynki sparzyć i odlać wodę, orzechy grubo posiekaj. Kukurydzę odsącz z zalewy.
Krok 3
Wszystko razem połącz, dodaj majonez i dopraw pieprzem.
Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej