
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
100 gramów
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę umyć, osuszyć, porwać. Pomidora umyć, sparzyć, pokroić na ósemki. Paprykę umyć, pokroić w słupki.
Krok 2
Warzywa wymieszać w misce.
Krok 3
Ułożyć plastry szynki. Polać sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej