
Składniki
300 gramów
1 łyżeczka
1 sztuka
200 gramów
1 sztuka
1 szczypta
2 łyżki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki gotujemy w mundurkach przez 25 minut w osolonej wodzie. Odcedzamy i studzimy. Następnie obieramy i kroimy w grubą kostkę.
Krok 2
Ogórki kiszone, cebulę i śledzie kroimy w drobną kostkę.
Krok 3
Składniki sałatki łączymy z majonezem. Przyprawiamy pieprzem i przyprawą w mini kostkach pietruszka Knorr. Wstawiamy na 15 minut do lodówki i podajemy.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej