
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
0.5 szklanki
0.5 łyżeczki
2 łyżki
1 łyżeczka
1 szczypta
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Schab lekko rozbijamy, oprószamy przyprawami i obsmażamy na oliwie z obu stron.
Krok 2
Podlewamy bulionem mieszamy.
Krok 3
dusimy pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPlanujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej