Schab duszony na ostro

Autor: Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

16 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 szklanki

2 łyżki

1 łyżeczka

1 szczypta

4 sztuki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab lekko rozbijamy, oprószamy przyprawami i obsmażamy na oliwie z obu stron.

Krok 2

Podlewamy bulionem mieszamy.

Krok 3

dusimy pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.

0

Opinie o przepisie

Fix Do potraw chińskich Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Fix Do potraw chińskich Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej