Schab duszony na ostro przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Schab duszony na ostro

Autor: Dorota Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

16 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 łyżeczka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

0.5 szklanki

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab lekko rozbijamy, oprószamy przyprawami i obsmażamy na oliwie z obu stron.

Krok 2

Podlewamy bulionem mieszamy.

Krok 3

dusimy pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Schab duszony na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Schab duszony na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Schab duszony na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Schab duszony na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Schab duszony na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Schab duszony na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Schab duszony na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Schab duszony na ostro - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej