
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
0.5 szklanki
0.5 łyżeczki
2 łyżki
1 łyżeczka
1 szczypta
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Schab lekko rozbijamy, oprószamy przyprawami i obsmażamy na oliwie z obu stron.
Krok 2
Podlewamy bulionem mieszamy.
Krok 3
dusimy pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej