
Składniki
3 sztuki
6 łyżek
null
null
null
250 gramów
1 łyżka
2 łyżki
null
10 sztuk
50 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę posiekaj, zalej dwiema łyżkami oleju, po czym wymieszaj i odstaw na około pół godziny.
Krok 2
Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij na rozgrzanym oleju. Filety śledziowe pokrój w kostkę i dodaj do cebuli, wraz z pastą z pomidorów.
Krok 3
Duś razem przez 15 minut, po czym przypraw do smaku octem, pieprzem oraz Delikatem Knorr.
Krok 4
Na kromkach chleba ułóż kapustę, a na wierzchu śledzia Całość udekoruj natką pietruszki i podawaj.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej