
Składniki
400 gramów
2 łyżki
1 sztuka
2 łyżki
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj i osusz rybę. Oprósz przyprawą Knorr, ziołami prowansalskimi i papryką.
Krok 2
Skrop rybę sokiem z cytryny i wstaw na 10 minut do lodówki.
Krok 3
Formę wysmaruj masłem i połóż rybę.
Krok 4
Por pokrój w cienkie plastry o obłóż nimi rybę.
Krok 5
Piecz 20 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej