Sos do spaghetti II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos do spaghetti II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

400 gramów

0.5 szklanki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek posiekaj i podsmaż na oleju.

Krok 2

Dodaj mięso i usmaż.

Krok 3

Cebulę posiekaj i podsmaż na osobnej patelni. Dodaj wraz z pomidorami do mięsa.

Krok 4

Po chwili dodaj także ketchup i przyprawy. Podsmaż wszystko, aż zacznie bulgotać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos do spaghetti II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos do spaghetti II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos do spaghetti II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos do spaghetti II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos do spaghetti II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos do spaghetti II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos do spaghetti II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos do spaghetti II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej