Składniki
2 sztuki
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
2 sztuki
400 gramów
0.5 szklanki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek posiekaj i podsmaż na oleju.
Krok 2
Dodaj mięso i usmaż.
Krok 3
Cebulę posiekaj i podsmaż na osobnej patelni. Dodaj wraz z pomidorami do mięsa.
Krok 4
Po chwili dodaj także ketchup i przyprawy. Podsmaż wszystko, aż zacznie bulgotać.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej