
Składniki
1.5 kilograma
3 łyżki
1 łyżka
2 sztuki
1 sztuka
0.5 szklanki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój mięso w kostkę.
Krok 2
Otrzyj skórkę z cytryny.
Krok 3
Rozgnieć czosnek, gorczycę, tłuczony pieprz i połącz z cytryną. Dodaj oliwę, przyprawę Knorr i sok z cytryny po czym zmiksuj.
Krok 4
Zamarynuj mięso dzień wcześniej. Nabijaj na szpadki i smaż na oliwie lub piecz na grillu. Posmaruj marynatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do mięs z rozmarynem Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej