
Składniki
1.5 kilograma
3 łyżki
1 łyżka
2 sztuki
1 sztuka
0.5 szklanki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój mięso w kostkę.
Krok 2
Otrzyj skórkę z cytryny.
Krok 3
Rozgnieć czosnek, gorczycę, tłuczony pieprz i połącz z cytryną. Dodaj oliwę, przyprawę Knorr i sok z cytryny po czym zmiksuj.
Krok 4
Zamarynuj mięso dzień wcześniej. Nabijaj na szpadki i smaż na oliwie lub piecz na grillu. Posmaruj marynatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do mięs z rozmarynem Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej

































