
Składniki
1 sztuka
3 łyżeczki
1.5 łyżeczki
500 gramów
1 opakowanie
1.5 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso mielone podsmażamy wraz z pokrojoną w kosteczkę cebulą. Najlepiej jak jest mocniej podpieczone. Posypujemy Delikatem.
Krok 2
Gdy mięso jest już gotowe dodajemy przecier pomidorowy i podsmażamy go z mięsem. Później dodajemy keczup i przyrządzony wg przepisu sos do spaghetti. Na koniec możemy jeszcze doprawić do smaku.
Krok 3
Gotujemy makaron i polewamy sosem. Można posypać startym, żółtym serem i zapiec w piekarniku. PYCHOTA ;)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej

































