
Składniki
1 sztuka
3 łyżeczki
1.5 łyżeczki
500 gramów
1 opakowanie
1.5 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso mielone podsmażamy wraz z pokrojoną w kosteczkę cebulą. Najlepiej jak jest mocniej podpieczone. Posypujemy Delikatem.
Krok 2
Gdy mięso jest już gotowe dodajemy przecier pomidorowy i podsmażamy go z mięsem. Później dodajemy keczup i przyrządzony wg przepisu sos do spaghetti. Na koniec możemy jeszcze doprawić do smaku.
Krok 3
Gotujemy makaron i polewamy sosem. Można posypać startym, żółtym serem i zapiec w piekarniku. PYCHOTA ;)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej